Beton og Facaderenovering

Mormet har et tæt sammenarbejde med Fosroc, som er den førende producent inden for specielløsninger til betonrenoverings projekter, vandtætning, understøbning, epoxybelægninger, delitationsfuger og Injekserings
opgaver. Vi kombinere kvalitetsprodukter med teknisk support fra eksperter og dygtige medarbejdere.

Focus områder:

  1. Industrien
På dette område ligger vi stor fokus på kunden behov for at holde sin forretning kørende samtidig med at vi udfører opgaven. Derfor skræddersyes løsningen og koordineres med kunden, så der kommer maximal vægt på holdbarheden
og kvalitet.

For at kunne leve op til vores eget kvalitets mål, tilbyder vi som udgangspunkt total løsninger. Dette gøres grundet kvalitetssikring og styring af processen til både kundens og vores tilfredshed.

  1. Forsynings anlæg

Vi har en stærk producent i ryggen når vi tilbyder løsninger til vandværker, biogas anlæg og Renseanlæg. Fosroc er en af de få producenter med WRAS godkendte produkter til drikkevand.

  1. Privat sektoren

Vores private sektor nyder godt af vores alsidighed inden for div. mure reparationer og epoxy knowhow. Vi har stor ekspertise inden for b.la fugtsikring af kældre med Fosroc Profex fugtsikrings produktserie.